Pizza af hestebønner

Pizzabunde af hestebønner smager super lækkert. Bønnerne kan fryses når de er blevet kogt, og tit laver jeg pizzabundene i madpakkestørrelse, som jeg fryser ned. Så kan jeg hive dem ud om aftenen, og så skal der bare lægges fyld på.   Det skal du bruge:
  • Hestebønner
  • 1 æg
  • Soyamælk
  • Urtesalt
  • Evt. spinat
  Hestebønnerne skal ligge i blød i ca 100 år. Eller bare 12 timer. Koges derefter i 1-1,5 time og vandet hældes fra. Så skal der blendes. Jeg fylder ca. lige under halvdelen af blenderen med bønner og tilsætter 1 æg, lidt soyamælk og urtesalt. Kan evt tilsættes spinat el. andet grønt efter smag. Massen kan blendes helt fint eller med lidt “klumper” i, efter ønske. Bredes ud på bagepapir og bages i ca. 20 min. ved 160 grader. Herefter kommes fyld på – tomathalløj, evt. kødsauce, grønt , ost og oregano. Derefter sættes pizzaen ind i ovnen igen, hvor den bager indtil den er gylden og osten er smeltet.