HEJ!

Jeg elsker mit job. Det er en gave at arbejde med mennesker, som har lyst til at mærke sig selv, se på sig selv og leve 100%. Det gælder både fysisk og psykisk.

 

Det er det, jeg selv stræber efter, og for mig personligt er min opmærksomhed på at hjælpe folk med at finde deres potientale, at mærke energi og glæde over livet, en fantastisk proces at følge. Det har jeg efterhånden gjort i flere forskellige sammenhænge. Jeg har arbejdet på en klinik med kost, mønstre og vaner, “Detox dit liv” som lå i København. Jeg har arbejdet med kvinder med brystkræft, underlivskræft og inkontinens hos Props and Pearls, også i København, og jeg har taget den 3 år lange Body SDS-uddannelse.

 

Body SDS-uddannelsen indeholder læren om anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi. Derudover lærer man teknikker til at aflæse og arbejde med kroppens muskler, led og organer, og finder derved ud af, hvilken betydning kropsholdninger og kropsstillinger har for dig, din krop og din opfattelse af livet.

 

Jeg er fra 1971, har en skøn kæreste og 5 børn. Jeg elsker mit familieliv, med masser af mennesker og oplevelser. Jeg arbejder både i København og Helsingør, og det at arbejde i flere byer synes jeg er helt fantastisk og afvekslende.

 

Privat går jeg i skoven en time med hunden hver dag, og jeg går i sauna og løber. Meget gerne sammen med mine børn. Samtidig går jeg meget op i vores kost, da jeg ved hvor vigtigt det er, både for mig og min familie, at have overskud og energi til hverdagen. Det er skønt, når livet bliver let og legende, og der er plads til at åbne op for hvad livet byder.

 

Mine største kompetencer er, at jeg har en stor indlevelsesevne, en empatisk tilgang og er god til at lytte. Samtidig kan jeg aflæse kroppen, og derigennem bruge kroppen som genvej, så mine klienter mærker forandringer i krop og sind.

 

 

Send en mail til mig her

HAR DU SPØRGSMÅL?
SKRIV TIL MIG

Kommende begivenheder
Sept 28
Spatur til Ungarn
Fem dages forkælelse på skønt hotel ved termiske kilder i Ungarn.
Feb 01
Kropsterapeutuddannelsen holdstart
Mit nye hold starter op den 1. februar 2018.