Kropsbehandling

Fokus på vejrtrækning, meridianbaner, aku-punkter og muskler.

En ubalance kan f.eks. mærkes som ondt i et led. Eller smerter i knæ, nakke, skuldre, mave. Ubalancer kan f.eks. mærkes som energiforladthed, søvnløshed, ingen glæde, overspisning, tristhed.

 

Jeg møder ofte mennesker, som går rundt med en masse symptomer, som de lever med, fordi de enten har vænnet sig til dem, eller fordi de kender mange andre, som har det på samme måde. Men det er ikke meningen, at man skal være energiforladt, have ondt i maven i tide og utide, lide af kraftige menstruationssmerter, have ondt i knæet, være stiv i kroppen, spænde i kæberne.

 

Kroppen giver en virkelig god genvej til at rette op på ubalancer, men det kræver, at du mærker dig selv. Mærker dine grænser og mærker, hvad der er godt for dig. Så snart du gør det “for børnenes skyld”, fordi din veninde synes det, fordi at “sådan har vi altid gjort i familien”, så har du glemt alt om, hvad du synes, og hvad du har lyst til.

 

Måske er du i tvivl om hvilke beslutninger, du skal tage i forhold til dit arbejde eller dit kærlighedsliv. Eller du har en følelse indeni af, at lige meget hvor hurtigt du løber, så kommer du ingen vegne. Det kan være. at du bare ikke føler dig helt så lykkelig , som du “burde”, at du faktisk burde løbe rundt med armene i vejret, men nej.

 

Det kan være kosten, vanens magt, gamle familieregler om hvad “man” gør og ikke gør. Det kan være, at du tænker at, fra på mandag, der spiser du sundt og er mere sammen med dine kære. Der får du ryddet op og lavet det, som du har lavet overspringshandlinger på i et år.

 

I mine behandlinger går jeg altid efter årsagen til ubalancen, og det er fantastisk, når du mærker forskellen på bare at leve, og på at leve livet fuldt ud. Det er det, der sker, når du bruger kroppen som genvej til problemerne i dit liv, enten fysisk eller psykisk.

Lad være med at nøjes. Lev livet, mærk din krop, mærk glæden!