Mini-udrensning

Vil du i gang med god kost og få en bedre fordøjelse?

Har du brug for at komme i gang med en god kost, få et bedre fordøjelsessystem? Lyst til at mærke dig selv uden omsvøb og sætte forbrændingen igang? Så prøv en miniudrensning. Og nej, lad dig ikke narre af ordet “mini”.

 

At opleve at leve godt med din krop, at leve med overskud og glæde, mærke energi og få bugt med nogle vaner, mønstre og overbevisninger. Det er faktisk nogle af de ting der kan ske, når man vælger sig selv til, 100% i små 11 dage.

 

Udrensningsforløbet renser både på det fysiske og det psykiske plan, og forberedelsen består mest af hvilken kost du indtager. Vi vil gerne give kroppen plads og rum til at smide ud, rense ud, og komme dybere, uden forhindringer, uden lagring af mad. Selvom det minimum er “kun” 11 dage, vil der alligevel komme en masse afklaring omkring spisemønstre, og du kan sagtens mærke en ny energi omkring det.

 

Du vil få udleveret alt, hvad du skal bruge af hjælp til din krop, så det er kun grøntsager, du skal supplere med. Det vil blive behandlinger og hvile i 5 timer, du vil få friskpresset juice, the og vand undervejs. Det bliver de mest fantastiske 5 timer… som kommer til at indeholde en masse oplevelser.

 

Und dig selv at blive forkælet på en ren og dyb måde, kun dig.

 

En af mine skønne klienter sagde en dag, “Det er ren nydelse, og 100% opmærksomhed”. Det er ikke hver dag, vi får det. Så brug din krop til genvej til nydelse og glæde.

 

Startskuddet til nye mønstre, som er ren nydelse og glæde

 

Det er sundt for udrenselses-organerne at blive renset ud, og det kan de bedst når de ikke er på konstant overarbejde. Musklerne kan blive justeret, og kroppen bliver mere blød og og vejrtrækningen kan virkelig få en plads i fremtiden, og en masse stress og kontrol vil blive manet i jorden.

 

Er du i tvivl om det er noget for dig, eller om det kræver noget bestemt, så tøv ikke med at kontakte mig på:

Telefon: 24 48 01 90

E-mail: mail@piamaria.dk