Lasagneplader med loppefrøskaller

Jo – du kan sagtens lave lasagne uden korn og gluten! Portionen passer til to bageplader, hvilket giver nok plader til en lasagne i et standard størrelse ildfast fad.   Ingredienser:   Sådan gør du:
  • Blend æggene luftige og tilsæt resten af ingredienserne. (Sørg for, at loppefrøskallerne blendes godt ind i æggemassen, så de ikke klumper.)
  • Lad dejen stå at trække lidt, hvis den er meget tynd.
  • Del dejen i to.
  • Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber.
  • Kom bagepladerne i ovnen og bag i ca. 10-13 minutter ved 150 grader varmluft.
De bagte plader afkøles og skæres ud med en skarp kniv eller pizzaskærer i den størrelse lasagneplader, du ønsker. Du kan også lave pasta af dejen. Rul da dejen sammen og skær tynde strimler ud med en skarp kniv.