Introduktion til mine opskrifter

Her finder du nogle af mine bedste opskrifter på mad, brød og kager uden mælk, korn og sukker. Opskrifterne kan bruges som udgangspunkt og tilrettes efter ønske. Jeg har skrevet dem ned, som vi kan lide dem i min familie.

Velbekommen!

 

Generelt

Når jeg i opskrifterne skriver “knuste”, så kan du bruge en blender eller en kaffemølle, alt efter hvad du har af redskaber.

 

Erstatningsvarer

Jeg selv kan ikke tåle sesam og græskarkerner, så derfor er de ikke med i opskrifterne, men der er masser af muligheder for at bytte rundt eller undlade.

Nogle ynes at det er perfekt at komme kokos i brød, andre kan ikke rigtig lide det.

 

Dadler

Mht dadler, hvis du bruger “alm.” dadler, så blend dem evt. sammen med nødderne.

Jeg køber tit dadel-pasta, dvs. dadler som nogen har været så søde at knuse for mig. Det kan købes hos mange udenlanske grønthandlere/købmænd. Og ellers er der en god chance for, at de kan skaffe det. Det er nemt og billigt. Og husk at det kan fryses.